Условия за ползване

ДОБРЕ ДОШЛИ в портала с проекти за регионално развитие на Община Пловдив!

Благодарим ви, че станахте наш потребител и ви поздравяваме за направения избор!

Всички изображения, картинки, текстове, документи, бази данни, компютърни програми и друга информация, генерирани от екипа на Проекти за регионално развитие на Община Пловдив и/или намиращи се на сайтовете от групата на Plovdiv.bg, са собственост на Plovdiv.bg и съответно се ползват със закрилата на Закона за авторското право и сродните му права и всички международни актове в сила за Република България, както и релевантните актове на Европейския съюз (освен ако друго не е изрично указано на съответния сайт за конкретния случай).

Уебсайтът за Проекти за регионално развитие на Община Пловдив не носи отговорност за съдържанието на изображения, картинки, текстове, документи и друга информация, генерирани от негови потребители. Екипът си запазва правото да премахва и/или променя по всяко време и по своя преценка всеки един материал, генериран от потребител.

Разрешава се използване на цели или части от съдържанието, публикувано в този уебсайт в обема и вида на съответния раздел на уебсайта, при условие, че това не причинява вреди за Проекти за регионално развитие на Община Пловдив, при ясно текстово обозначаване на името на съответния сайт и посочване на линк към него.

Всяко възпроизвеждане, разпространение, промяна и др. подобни или свързани действия на част или цялото съдържание на Проекти за регионално развитие на Община Пловдив, причиняващи вреди и различни от посоченото по-горе, е забранено и се преследва по предвидения от закона ред.