Реконструкция на надлез „Скобелева майка“ и бул. „Цариградско шосе“

Новини по проекта:

………………………………………………………………………………………………………………..

Започна реконструкцията на надлез „Скобелева майка“ и бул. „Цариградско шосе“ в отсечката от бул. „Освобождение“ до надлеза.

Целият проект е на стойност 4 млн. лв, разпределени в две бюджетни години. Обновяването започва от южното платно на бул. „Цариградско шосе“, тъй като северното е в по-добро състояние и може да издържи до догодина, когато и то ще бъде ремонтирано.

„На самия надлез „Скобелева майка“, който е в изключително лошо състояние, ще бъде направена изцяло реконструкция по модела на моста на бул. „Васил Априлов“. Единствената разлика е, че ще бъдат ремонтирани и подпорите на „Скобелева майка“. Само строителните работи по надлеза ще струват около 2.8 млн. лв. Освен това ще бъде поставено ново осветление“.  ВиК инфраструктурата няма да се подменя, защото от дружеството са уверили, че тръбите са нови и са подменени преди около 8 години.

Последният пласт от асфалтовата настилка ще се поставя на топла фуга, което според експертите дава допълнителна гаранция за експлоатация на пътя.

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 гласувания, средно: 0,00 от 5)
За да гласувате трябва да сте логнат потребител.
Loading ... Loading ...

Изпрати коментар