Асфалтиране на продължението на бул. “6-ти септември”

Ремонтът на продължението на бул. „6-ти септември“ до Гребната база в район Западен приключи два месеца предсрочно. Движението на автомобили ще бъде пуснато от 14 юни, сряда.

Дължината на отсечката, на която е положен нов асфалт, е общо 1300 метра и е на стойност 2 милиона лева. Пътното платно е разширено и вместо 6 метра с две ленти е 6,50 метра.

В зоната около парк „Розариума“ са обособени над 200 места за паркиране, като ще бъдат предоставени на гражданите за свободно ползване. За целта са използвани паветата, премахнати заради реконструкцията на „Коматевско шосе“. Допълнително са изградени нови тротоари, осветление, прекарана е канализация и кабелни канали.

Също от сряда ще бъде възстановена бариерата на улица „Ясна поляна“, която ще регулира влизането и безразборното паркиране до игрищата и спортните зали на Гребната база. Ограничението беше премахнато докато течеше ремонтът на булевард „6-ти септември”.

 

 

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 гласувания, средно: 0,00 от 5)
За да гласувате трябва да сте логнат потребител.
Loading ... Loading ...

Изпрати коментар