Ремонт на Античен театър

Срок на изпълнение: 04.04.2012 – 12.12.2012 г.

Община Пловдив спечели проект по „Красива България” за изпълнение на строително-ремонтни работи  на територията на  „Античен  театър”.

Общата стойност на строителните работи възлиза на 222 222 лева, като безвъзмездната финансова помощ е около 100 000 лева. За първи път от построяването им, основно ремонтирани бяха гримьорните, подменено бе второто ниво на сцената, изградено бе сценично и художествено осветление.

5 votes, average: 4,60 out of 55 votes, average: 4,60 out of 55 votes, average: 4,60 out of 55 votes, average: 4,60 out of 55 votes, average: 4,60 out of 5 (5 гласувания, средно: 4,60 от 5)
За да гласувате трябва да сте логнат потребител.
Loading ... Loading ...

3 Коментари

  1. Поздравления за проекта! Искам да споделя нещо за театъра, което ми прави впечатление. Много е неприятно винаги когато водя чужденци там и е абсолютно невъзможно да се разгледа с тези грозни решетки, още повече, че заградиха терасата, която винаги е била приятно място за почивка. Разбирам, че когато има представления терасата може да бъде затворена, но в другото време не виждам проблем. Античният театър е нещо, което принадлежи на всички ни и е на открито. Не смятам, че начинът за събиране на допълнително финансиране е закриването на театъра, а пък не е и естетично!

  2. Аз съм посещавал много антични места по Средиземноморието но никъде не съм видял решетки и заграждение…. Моля Ви общината помислете??? Смеят ни се чужденците и нее приятно ….

Изпрати коментар